Корм SPECIAL ONE для декоративних щурів 500г

137,00 

  • Бренд: Special One
  • Країна-виробник: Украина
  • Вага: 0.5
Артикул: SPR242119 Категорія:

Опис

Повнораціонний корм SPECIAL ONE для декоративних пацючків 500г арт.PR242119

Рецептура корму розроблена спеціально для декоративних пацюків, які утримуються в домашніх умовах. Вона складена на основі найновітніших світових норм годування, а також рекомендацій провідних світових фахівців з розведення та утримання декоративних гризунів.

У складі раціону – 21 інгредієнт, серед яких насіння, цілющі трави, сушені фрукти, овочі, а також улюблені делікатеси – арахіс, шипшина, червоний рис, насіння гарбуза. До складу корму включено інгредієнти, які задовольняють потребу в білках, мінеральних речовинах, зміцнюють кістки та м’язи, поліпшують зовнішній вигляд тварин.

Чому варто обрати корм:

– РОСЛИННІ БІЛКИ ТА НАТУРАЛЬНІ АНТИОКСИДАНТИ. Містяться у червоному рисі, гарбузі, гороху та сочевиці. – БЛИСКУЧА ШЕРСТЬ ТА ЗДОРОВА ШКІРА. Завдяки комплексу вітамінів та мінералів у спеціальному комбікормі.

— ГАРНА ФІЗИЧНА ФОРМА ТА МІЦНИЙ ІМУНІТЕТ.

Завдяки збалансованій кількості вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин.

– БАЛАНС ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН І СМАКОЛИКІВ. Злакова основа раціону збагачена ягодами, овочами, фруктами. Склад: пшениця, ячмінь, комбікорм, овес голозерний, гречка, пшениця повітряна, сорго, маїс, рис червоний, сушений гарбуз, насіння гарбуза очищене, насіння соняшнику чорного, трав’яний гранулят в асортименті, арахіс, горохові пластівці, сочевиця, кероб подрібнений, сушені яблука, шипшина, сушена морква, виноград сушений.

Додаткова інформація

Бренд

Країна-виробник

Вага

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Корм SPECIAL ONE для декоративних щурів 500г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *