ЛеспеДол (сечогінний) (1т/10кг), 40 таблеток для собак 40 таблеток / 40 г.

535,00 

Сечогінний препарат для собак. Рекомендовано при комплексному лікуванні захворювань сечовивідної системи,нирок . Для посилення діурезу з метою детоксикації організму. ЛеспеДол містить натуральні компоненти, які мають сечогінну дію, знижує концентрацію азоту сечовини в крові, не порушуючи баланс електролітів. Сприяє очищенню організму від токсинів і продуктів обміну речовин. ЛеспеДол стимулює правильну роботу сечовидільної системи. Немає протипоказань при вагітності.
  • Призначення: Для сечовидільної системі
  • Вид: Таблетки для перорального застосування
  • Тварина: Собакам
  • Вік тварини: Для дорослих, Для малят, Для похилого віку
  • Країна-виробник: Польша
  • Бренд: Dolfos
Артикул: HD1086-40 Категорія:

Опис

ЛеспеДол (сечогінний) (1т/10кг), 40 таблеток для собак

Lespedeza екстракт має противірусну та протизапальну дію, сприяє збільшенню діурезу, знижує рівень азоту в крові (не впливаючи на електролітний баланс), підвищують виведення азотистих речовин і натрію з організму. У порівнянні з іншими сечогінними засобами не подразнює нирки та не вимивають калій з організму.
Ортосифону нирковий чай – сильний діуретик (удвічі збільшує обсяг виділеної рідини). Сприяє виведенню з організму хлоридів, свинцю, сечової кислоти і сечовини. Знімає спазми гладкої мускулатури, збільшує виділення шлункового соку і жовчі, нормалізує обмін речовин. Застосовують при хронічних і гострих захворюваннях нирок і сечовивідної системи, особливо тих, що супроводжуються набряками і утворенням каменів. При гіпертонічній хворобі у разі функціональних порушень у діяльності нирок. При циститі та запаленні сечовивідних шляхів – проводить фільтрацію сечі, покращує функцію канальців і олужнює сечу. Разом з виведенням сечовини та сечової кислоти це зменшує больові відчуття, заспокоює подразнену слизову і нормалізує діяльність сечового міхура.

Склад: сухі пивні дріжджі, стеарат магнію, вітаміни.
1 таблетка містить:
Lespedeza екстракт 180 мг
Ортосифону нирковий чай 90 мг
Аналітичні показники: сирий протеїн 18,6%, сира клітковина-4,2%, сира зола 3,7%, сирої олії та жири 0%, кальцій 0%, фосфор 0,6%, натрій 0,7%, калій 0%.

Дозування:
1 таблетка на 10 кг маси тіла на день.

40 таблеток / 40 г.

 

Додаткова інформація

Призначення

Вид

Тварина

Вік тварини

, ,

Країна-виробник

Бренд

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ЛеспеДол (сечогінний) (1т/10кг), 40 таблеток для собак 40 таблеток / 40 г.”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *