Кондиціонер для собак і кішок з жорсткою шерстю, зволоження і блиск Healthy Coat Wire Coat conditioner 65 ml

  • Бренд: Tauro Pro Line
  • Тварина: Собакам, Котам
  • Вид: Кондиціонер
  • Об’єм: 65 мл

Опис

Для собак і кішок з жорсткою шерстю, зволоження і блиск Healthy Coat Wire Coat conditioner 65 ml

Цей кондиціонер створений для собак і кішок з жорсткою шерстю. Вхідне до складу масло ши живить, зволожує шерсть і надає їй здоровий блиск. Кондиціонер створений таким чином, щоб надати шерстi приємний запах і допомогти зберегти натуральну жорсткість шерсті.

Інструкція по застосуванню: розбавте кондиціонер водою в пропорції 1:10. Нанесіть кондиціонер після миття шерстi шампунем. Вмассируйте в шерсть і через 1 хвилину розчешіть. Ретельно змийте прохолодною водою. Для досягнення найкращих результатів використовуйте разом з кондиціонером засіб Tauro Pro Line Pure Mist.

Склад: AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, MYRISTYL LACTATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA SEED) BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, CITRIC ACID, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE).

Додаткова інформація

Бренд

Вид

Об’єм

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Кондиціонер для собак і кішок з жорсткою шерстю, зволоження і блиск Healthy Coat Wire Coat conditioner 65 ml”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *