Сухий корм для довгошерстих дорослих котів після стерилізації Nature’s Protection Sterilised Long Hair 400g

210,00 

Повноцінний збалансований корм для котів після стерилізації, розроблений для підтримки оптимальної ваги і поліпшення травлення.
  • Бренд: Nature's Protection
  • Клас: Супер-преміум
  • Країна-виробник: Литва
  • Вік тварини: Для дорослих
  • Особливі потреби: Кастровані та стерилізовані
  • Тварина: Котам
  • Вид: Сухий корм
Артикул: 4771317457783 Категорія:

Опис

Сухий корм для довгошерстих дорослих котів після стерилізації Nature’s Protection Sterilised Long Hair 400g

Nature's Protection Sterilized Longhair Adult – це повноцінний корм для дорослих котів після стерилізації (від 1 року і старше). Завдяки збалансованому вмісту жиру в кормі, корм особливо підходить для стерилізованих довгошерстих котів, які схильні набирати занадто багато ваги.

Сухий корм містить цінні поживні речовини, які допомагають підтримувати процес травлення, підтримувати природні захисні функції організму.

 

З мінералом MicroZeoGen

Динамічно мікронізірованний клиноптилоліт активно стимулює кишечник, покращує всмоктування поживних речовин. Пригнічує токсини, що виділяються бактеріями в травній системі. Змащує суглоби, сприяючи рухливості.

Контроль pH сечі

Менша кількість магнію запобігає утворенню кам'яних кристалів в сечовому міхурі.

Допомагає очищати шлунок від скупчення шерсті.

Ідеально засвоюється їжа доповнена певними волокнами, які допомагають збирати шерсть в черевній порожнині і безпечно видаляти її через кишечник.

Для забезпечення оптимальної ваги

Менше калорій і більше рослинної клітковини в більш розширених гранулах для здорового і безпечного зниження зайвої ваги.

 

Завдяки збалансованому вмісту жиру в кормі, корм особливо підходить для стерилізованих довгошерстих кішок, які схильні набирати занадто багато ваги.

NATURE'S PROTECTION – це лінійка сухих кормів Super Premium класу, які містять інноваційні інгредієнти і відображають здоровий раціон домашніх тварин, заснований на останні тенденції і технологіях. Корм містить тільки джерела протеїну найвищої якості та інші інноваційні інгредієнти.

Додаткова інформація

Бренд

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Сухий корм для довгошерстих дорослих котів після стерилізації Nature’s Protection Sterilised Long Hair 400g”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *