OASY OAP Puppy & Junior Medium/Large ягня 0,4 кг.

150,00 

  • Тварина: Собакам
  • Вага: 0.4
  • Вид корму: Паштет
  • Бренд: Oasy
  • Вік тварини: Для малят
  • Клас: Супер-преміум
  • Розмір породи: Велика, Середня
  • Країна-виробник: Сан-Маріно
Артикул: 8053017344485 Категорія:

Опис

OASY OAP Puppy & Junior Medium/Large ягня 0,4 кг.

One Protein Formula паштет. Повнораціонний корм для цуценят середніх та великих порід собак віком до 18 місяців. М’який монопротеїновий паштет для цуценят середніх та великих порід з високим вмістом ягня як єдиного джерела тваринного білку. Ідеально підходить для цуценят з харчовою непереносимістю та підвищеною чутливістю кишківника та шкіри. Містить такі інгредієнти, як ФОС, кальцій та фосфор, що сприяють здоровому зростанню. Беззернова формула
Формула не містить зернових Безглютенова формула
Не містить глютену Один протеїн
Містить лише одне джерело протеїну

СКЛАД: ягня 94%, картопля 4,1%, рослинні олії та жири, фруктоолігосахариди 0,1%.
АНАЛІТИЧНИЙ СКЛАД: сирий протеїн 9%, сирий жир 6,5%, сира зола 2%, сира клітковина 0,7%, кальцій 0,22%, фосфор 0,18%, волога 80%.
ХАРЧОВІ ДОБАВКИ: Вітамін А: 2,670 МО/кг, вітамін D3: 290,5 МО/кг, цинк (цинку сульфат моногідрат): 42,77 мг/кг, залізо (заліза (II) карбонат): 13,5 мг/кг, мідь ( сульфат міді(ІІ) пентагідрат): 6,42 мг/кг, йод (калію йодид): 0,49 мг/кг, марганець (сульфат марганцю моногідрат): 3,51 мг/кг, селен (селеніт натрію): 0,18 мг/кг. ТЕХНОЛОГІЧНІ ДОБАВКИ: Камедь касії 1 062,5 мг/кг.
МЕТАБОЛІЗОВАНА ЕНЕРГІЯ: 964 Ккал/кг

Рекомендації щодо годування: Поступово переходьте на Oasy з іншого корму протягом 7 днів. Рекомендована добова норма може змінюватися залежно від рівня фізичної активності тварини. Oasy готовий до вживання. Рекомендовано годувати підігрітим до кімнатної температури. Завжди забезпечуйте собаці доступ до чистої, свіжої води. Зберігайте в прохолодному та сухому місці. Дата виготовлення – термін придатності – див. штамп на упаковці. Корм не призначений для вживання в їжу людиною.

Додаткова інформація

Тварина

Вид корму

Бренд

Вік тварини

Клас

Розмір породи

,

Країна-виробник

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “OASY OAP Puppy & Junior Medium/Large ягня 0,4 кг.”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *