Hill’s Prescription Diet z/d Сухий корм для собак при харчовій алергії, 3 кг

2283,00 

Цуценятам, собакам у період вагітності або лактації.
  • Розмір породи: Велика, Мала, Мініатюрна, Середня
  • Вік тварини: Для дорослих, Для похилого віку
  • Тварина: Собакам
  • Призначення: Алергія і харчова непереносність, Для шкіри та шерсті
  • Бренд: Hill's Pet Nutrition
  • Країна-виробник: Чехія
  • Вид: Сухий корм
  • Клас: Супер-преміум
Артикул: 052742040424 Категорія:

Опис

Hill’s Prescription Diet z/d Сухий корм для собак при харчовій алергії, 3 кг

Сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet z/d – повнораціонна дієта для зменшення прояву несприятливої реакції на їжу та її компоненти у дорослих собак. Раціон містить спеціально підібране джерело вуглеводів та джерело гідролізованого білка, перевірену суміш пребіотичних харчових волокон, яка допомагає здоровому випорожненню. Гідролізований тваринний білок допомагає усунути прояви небажаних реакцій на їжу. Підвищений вміст незамінних жирних кислот і вітаміну Е допомагає підтримувати захисну функцію шкіри.
Клінічно доведено, що сухий корм для собак Hill’s Prescription Diet z/d сприяє зменшенню проявів харчової непереносимості з боку шкіри та системи травлення. Збагачений технологією ActivBiome+ від Hill’s – запатентованою сумішшю пребіотиків, яка має клінічно доведену здатність живити мікробіом для здорового травлення і гарного самопочуття.
Рекомендації: Клінічно доведено, що це харчування зменшує симптоми з боку шкіри та системи травлення, спричинених чутливістю до певних компонентів їжі.

Переваги:
• Містить єдине джерело гідролізованого білка, що допомагає уникати небажаних реакцій на їжу та її компоненти
• Збагачений технологією поєднання інгредієнтів ActivBiome+ від Hill’s – спеціальною сумішшю пребіотичних харчових волокон, яка швидко живить кишковий мікробіом
• Підвищений вміст незамінних жирних кислот і вітаміну Е допомагає підтримувати захисну функцію шкіри
• Помітно покращує стан шкіри та шерсті
• Клінічно перевірені антиоксиданти зміцнюють імунну систему
• S+OXSHIELD: спеціальна формула сприяє оздоровленню сечовидільної системи у тварин, завдяки чому зменшується ризик утворення струвітних і кальцій-оксалатних каменів

Склад: продукти рослинного походження, м’ясо і продукти тваринного походження, олії та жири (риб’ячий жир 0,9%), фрукти, мінерали, насіння. Джерело вуглеводів: кукурудзяний крохмаль. Джерело білка: гідролізована куряча печінка (26%).
Добавки (на кг): залізо – 94,7 мг, йод – 4,1 мг, мідь – 11,1 мг, марганець – 9,8 мг, цинк – 147 мг, з натуральними антиоксидантами.
Поживні речовини: білки – 17,6%, жири – 14,4%, сира клітковина – 6,5%, незамінні жирні кислоти – 4,2%, сира зола – 5,5%, кальцій – 0,85%, фосфор – 0,51%, натрій – 0,24%, калій – 0,69%, магній – 0,07%; на 1 кг: вітамін A – 11421МО, вітамін D3 – 786МО, вітамін E – 826 мг, вітамін C – 115 мг, бета-каротин – 1,4 мг.
Енергетична цінність: 3534 ккал/кг

Рекомендована тривалість дієтотерапії: 3-8 тижнів; якщо ознаки харчової непереносимості зникли, то раціон можна використовувати спочатку до 1 року.
Перш ніж використовувати корм, попросіть вашого ветеринарного лікаря надати конкретні рекомендації з годування вашого улюбленця.
Придбали цей корм уперше? Змішуйте старий і новий корм вашого улюбленця, поступово зменшуючи кількість старого та збільшуючи кількість нового протягом щонайменше 7 днів.
Детальні рекомендації щодо годування дивіться на пакунку.

Важливо: Слідкуйте за тим, щоб ваш улюбленець завжди мав доступ до чистої води!

корм для собак, що мають чутливий шлунок, повнораціонний корм для собак із чутливим шлунком, Сухі корми для собак із чутливим шлунком, харчова непереносимість у собак, корм для собак, що страждають на алергію, алергічні реакції на шкірі в собак, повнораціонний корм для собак з алергічними реакціями на шкірі, корм для собак з алергічними реакціями на шкірі, алергічна реакція на їжу в собак, корм для собак з високим вмістом клітковини, корм для собак з клітковиною, корм для собак з гідролізованим білком, корм для собак для покращення травлення, повнораціонний корм для собак із захворюваннями/проблемами ШКТ, корм для собак для підтримки здоров’я системи травлення, корми з пребіотиками для собак, корм для собак для нормалізації травлення, екзокринна недостатність підшлункової залози в собак, коліт у собак, овнораціонний сухий корм для собак, сухий корм для собак, корм для собак, собачий корм, дієта для собак, дієтичний корм для собак, лікувальний корм для собак, преміум корм для собак, сухий корм для собак, ветеринарний корм для собак, ветеринарна дієта для собак, Хіллс, Hill’s, Hills, Prescription Diet, Hill’s Prescription Diet z/d, Hill’s z/d, z/d

Додаткова інформація

Вік тварини

,

Тварина

Призначення

,

Бренд

Країна-виробник

Вид

Клас

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Hill’s Prescription Diet z/d Сухий корм для собак при харчовій алергії, 3 кг”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *